Élményfürdő

Fedett élménymedence 10 különböző vízi attrakcióval, gyermekmedence élményelemekkel, melynek billenő-vödör lezúduló vizében sok apróság megmártózik, de a mini csúszda, a mini zuhatag és a vízi gomba is épp olyan népszerű a gyerekek körében. Az épületből induló és épületbe érkező “Feketelyuk Csúszda” sejtelmes hangulatával nagy népszerűségnek örvend.

Az élményfürdő télen-nyáron működő szolgáltatásai mellett majdnem 400 m2 vízfelületű szabadtéri medencék is vannak, amelyek a belső térből közvetlenül megközelíthetők. Szabadtéren található egy termálvizes élménymedence különböző masszázsokkal, vízköpőkkel, buzgárokkal, skót zuhannyal és pezsgőfürdővel, egy gyermek élménymedence vízi sünnel, spriccelő kígyóval és mini csúszdával. Az északi és déli tájolású napozóteraszok kellemes pihenést és szép kilátást biztosítanak.

Az 1-es számú házunk a Hegyalja u. 67. szám alatt található egy gyönyörűen parkosított 2500 m2 kert első részében.

Az apartmanház az 1-es ház mögött található fekszik. A házban egy 4 személyes és egy stúdió-apartman található.

Az apartmanház közvetlenül a 2-es ház mögött található. A házban egy 4 személyes és 2 stúdió-apartman került kialakításra

Ez a szép panorámával büszkélkedő apartmanházunk a Zalagyöngye u.37.szám alatt található, a fürdőtől mindössze 550 m távolságra.