Bemutatkozás

Köszönjük, hogy megtisztelte honlapunkat látogatásával. Reméljük, hogy oldalunkon minden szükséges információt megtalál apartmanházainkról.

Apartmanházaink Nyugat-Magyarországon az ország egyik legszebb kisvárosában, Zalakaroson találhatóak.

A családi tulajdonban lévő apartmanházainkkal már több mint 20 éve hozzájárulunk a Zalakarosra gyógyulni és kikapcsolódni látogató vendégek színvonalas kiszolgálásához, melyet mi sem bizonyít számunkra jobban, mint az, hogy vendégeink évről-évre visszatérnek hozzánk, hiszen látják, hogy szálláskínálatunk bővítése, és az állandóan változó igényeknek megfelelő fejlesztése az ő érdekükben, igényeik szem előtt tartásával történik.

A négy különálló épületből álló apartmanházaink közül három épület a Hegyalja u. 67. szám alatt a gyógy-és élményfürdőtől 1200 m távolságra található, egy gyönyörűen parkosított 2500 nm-es kertben. A negyedik házunk a Zalagyöngye u. 37. szám alatt, a fürdőtől 550 m-re található a domboldalban, ahonnét a környék csodaszép panorámájában gyönyörködhetnek az itt megszálló vendégek.

Reméljük, hogy honlapunkon látottak felkeltik érdeklődését, és arra ösztönzik, hogy ellátogasson hozzánk. Bízunk benne, hogy hamarosan Ön is élvezheti vendégszeretetünket és elégedett vendégeink népes táborát fogja gyarapítani.

Az 1-es számú házunk a Hegyalja u. 67. szám alatt található egy gyönyörűen parkosított 2500 m2 kert első részében.

Az apartmanház az 1-es ház mögött található fekszik. A házban egy 4 személyes és egy stúdió-apartman található.

Az apartmanház közvetlenül a 2-es ház mögött található. A házban egy 4 személyes és 2 stúdió-apartman került kialakításra

Ez a szép panorámával büszkélkedő apartmanházunk a Zalagyöngye u.37.szám alatt található, a fürdőtől mindössze 550 m távolságra.